logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

I v letošním roce proběhne v historickém Velkém sále Novoměstské radnice několik koncertů  již 12. ročníku hudebního festivalu Novofest 2022. Jako v minulých letech se posluchači mohou těšit na komorní hudbu v podání špičkových umělců.

 

Vstupné: plné 400 Kč, snížené (studenti, senioři a držitelé ZTP/P) 200 Kč

Rezervace vstupenek: info@novofest.cz 

On-line rezervace: https://www.novofest.cz/vstupenky.php 

Začátky všech koncertů  od 19:30 hod.

 

Novofest zahájí 6. září houslista Jan Mráček, koncertní mistr České filharmonie a laureát celé řady mezinárodních soutěží, spolu s klavíristou Lukášem Klánským. Druhý koncert 19. září se uskuteční v refektáři MFF UK na Malostranském náměstí a publiku se tentokrát představí varhaník Pavel Kohout spolu s herečkou a vypravěčkou Nikolou Bartošovou. Začátekm října se Novofest vrátí klavírista Karel Košárek a následovat bude společný koncert klavíristy Miroslava Sekery a Alma Ansámblu - v jejich podání mj. zazmí překrásný Dvořákův klavírní kvintet či Mozartovo Divertimento F dur. Letošní Novofest se stejně jako loni uzavře koncem roku mezi svátečními dny koncertem Kinsky Tria.

Pevně věříme, že koncerty proběhnou v plánovaných termínech. Pokud by došlo ke změnám v programu Novofestu, budeme naše publikum informovat. Na koncertech budou dodržována všechna aktuálně platná nařízení.

 

PROGRAM FESTIVALU  A TERMÍNY KONCERTŮ ve Velkém sále Novoměstské radnice:

6. září 2022 / Zahajovací koncert / Recitál Jana Mráčka a Lukáše Klánského

3. října 2022 / Recitál Karla Košárka

18. října 2022 / Miroslav Sekera - klavír, Alma Ansámbl

28. prosince 2022 / Závěrečný koncert / Kinsky Trio

 

Podrobné informace ke koncertům - program na www.novofest.cz 

 

 





nahoru


logo Novoměstská radnice