logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Setkání milovníků jídla a příznivců časopisu Apetit v historických prostorách Novoměstské radnice.

Na Zimním Apetit pikniku můžete po celý den ochutnávat dobroty oblíbených prodejců. K nim vám naservírujeme spoustu skvělé zábavy. 
Těšte se na kuchařské show, workshopy, hudbu a další lahůdkový program, který si užije opravdu každý. Je připraven bohatý program pro děti.

Celým dnem bude provázet moderátorka Kristina Kloubková, která přivítá zajímavé hosty:

  • K-MISTŘI MASA Z MODLETIC! s šéfkuchařem Zdeňkem Marcínem
  • MIRKA VAN GILS SLAVÍKOVÁ – proslulá cukrářka
  • MAREK RADITSCH – šéfkuchař Kampa Park
  • ANIČKA GROSMANNOVÁ – oceňovaná food blogerka
  • REDAKCE APETITU 

Těšit se můžete na:

  • KŘEST KUCHAŘEK Tradice – lidové zvyky a recepty a Kuchařka pro začátečníky,
  • MOŽNOST SI KOUPIT KUCHAŘKY se slevou 40 % v Apetit shopu,
  • HELMANS OCHUTNÁVKU úžasných bramborových salátů,
  • VÁZÁNÍ VĚNCŮ u stánku Marianne Venkov & styl,
  • ŽIVOU HUDBU v podání SABINY OLIJVE.

Během dne se bude 3x losovat tombola o skvělé ceny.

Máme připravený i program pro malé návštěvníky v dětské zóně, kde nebude chybět ani populární malování na obličej.

 

Otevřeno: sobota 12. listopadu 2022 / 10:00 – 19:00 hod

VSTUP ZDARMA

 

web o akci:

https://cutt.ly/Zimni_Apetit_piknik

Facebook událost:

https://www.facebook.com/events/612306627109453

 

TiSKOVÁ ZPRÁVA

Přijďte si užít den plný jídla a kulinářských zážitků na Zimní Apetit piknik!
 
Praha, 24.10.2022
Věnujte druhou listopadovou sobotu ochutnávání, poznávání, debužírování a mlsání. Oblíbený kulinářský časopis Apetit si pro vás připravil den plný lahodných soust! Zimní Apetit piknik s nabídkou nejrůznějších lahůdek se otevře všem návštěvníkům 12. 11. 2022 v prostorách Novoměstské radnice v Praze.
 
Milovníci hodování a příznivci časopisu Apetit tak letos poprvé můžou zažít festival jídla dvakrát. Apetit piknik totiž navazuje na svou letní tradici a stěhuje se na zimu do historických prostor Novoměstské radnice na Praze 2. Tam pro návštěvníky rozbalí stánky vybraní prodejci a kulináři už v 10 hodin. Až do večera můžou příchozí ochutnávat například klobásky, preclíky, čokoládu, burgery, pečivo všeho druhu nebo výrobky z datlí. Chybět nebude řemeslné pivo, výběrová káva nebo horký voňavý indický čaj s mlékem.
 
Tradiční součástí festivalu bude doprovodný program, podobně jako tomu bývá v létě: Návštěvníci se můžou těšit na kuchařské show, workshopy, tombolu či hudební doprovod. Nudit se nebudou ani ti nejmenší, na které čeká dětský koutek. Celou akcí bude provázet moderátorka Kristina Kloubková, která přivítá zajímavé hosty, například Mirku van Gils Slavíkovou nebo šéfkuchaře restaurace Kampa park Marka Raditsche.  
 
„Úspěšné ročníky našeho letního Apetit pikniku a jeho dlouhodobě velká obliba nás motivovaly k rozšíření festivalu, proto jsme se rozhodli zorganizovat jeho zimní podobu," prozrazuje k Zimnímu Apetit pikniku Vlasta Doležalová, Brand managerka časopisu Apetit ve společnosti Burda International CZ.    
 
Zimní Apetit piknik se uskuteční 12. listopadu 2022 v prostorách Novoměstské radnice (Karlovo nám. 1, 120 00 Nové Město) od 10:00 do 19:00. Vstup je zdarma.
 
Kontakt:
Vlasta Doležalová
Brand Manager
 
Každé vydání časopisu Apetit si přečte 209.200 čtenářů. Měsíčně se tohoto lifestylového magazínu prodá 30.797 výtisků.  Celkový počet předplatitelů překročil hranici 19.000. Webové stránky www.apetitonline.cz na-vštěvuje 1,2 mil uživatelů za měsíc. (Zdroj: Media projekt, 10/2020-3/2021; ABC ČR, 1-4/2021; Zdroj: Netmoni-tor, 4/2021)

 





nahoru


logo Novoměstská radnice