logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Všichni máme za sebou náročné období plné změn a omezení a tak jsme pro vás připravili koncert VOJTY VIOLINIST "POJĎME TO VYTANČIT".

Můžete se těšit na večer plný dynamické hudby a tance!

 

Začátek koncertu: 19:00 hod / Velký sál / úterý 21. 7. 2020

Registrace a vstup do sálu je od 18:30 hod. Prosíme, přijďte včas.

 

Vstupné a registrace:

Vstupné v předprodeji do půlnoci 19. 7. 2020: vstupenka standardní - 350 Kč /  zvýhodněná vstupenka pro dva – 290 Kč (580 Kč celkem)

Vstupné od 20. 7. 2020 a v místě konání koncertu: plné vstupné - 400 Kč

VSTUPENKY

 

Vojta je Šumavský rodák, co procestoval svět. Při poslechu jeho hudby cítíte, že našel domov především ve svém srdci.

World music v kapele o jednom členu vás roztančí i dojme. Prostřednictvím jeho hudby můžete vnímat hory, řeky, vzdálené cesty i letícího sokola nad lesem...

Vojta používá looper a hraje na mnoho hudebních nástrojů, jako jsou didgeridoo, buzuki, bansuri flétna, cajon a další perkuse.

Nástroj, který je téměř součástí jeho těla, jsou housle. Pro Vojtu je hudba prostorem, kde se může hluboce propojit a komunikovat jak sám se sebou, tak i s ostatními a s místy, kde se bariéry času a úsudku prolínají a postupně mizí. Během koncertu můžete zažít bezčasí, kde se setkáte se sebou a zároveň s ostatními. Díky vibracím a tónům prožijete jednotu v pohybu a spontánním tanci.

Přijďte, těšíme se na vás!

 

www.cestainspirace.cz 

Přidejte se k události na Facebooku: https://facebook.com/events/s/vojta-violinist-koncert-pojdme/299133211104545/?ti=wa

 

 




nahoru


logo Novoměstská radnice