logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

 

Advent na Novoměstské radnici bude znovu místem pro radost, vánoční nákupy a odpočinek v samém srdci Nového Města pražského.

Novoměstská radnice se opět stane příjemným místem pro strávení adventního času ve společnosti svých blízkých, přátel a rodiny. Osmým rokem se otevírá Novoměstský advent v sobotu a neděli 10. a 11. 12. 2022, oba dny od 10:00 do 19:00 hodin, v prostorách, které budou naplněny nabídkou nejen adventního zboží, ale i řemeslných výrobků, pochutin, hraček, tvořivých dílen, které probudí vaši fantazii a ověří vaši zručnost. Součástí programu budou divadelní představení, vystoupení pěveckých sborů a závěr bude znovu patřit osobnosti Petra Šušora a jeho bubnové show, které se můžete aktivně účastnit a stát se její součástí.

Adventní trh na Novoměstské radnici se stal po letech již tradičním místem setkávání. Snažíme se o to, aby i letošní adventní trh na NR byl místem, kde si budete užívat klidnou předvánoční atmosféru.“ Takto charakterizuje Novoměstský advent ředitel Novoměstské radnice Albert Kubišta.

Novoměstský advent vám letos nabídne v milé atmosféře nádvoří hřejivé nápoje, lahodné jídlo ze stánků i nejrůznější dobroty vhodné jako dárky nebo sváteční mlsání.

Ve vnitřních prostorách naleznete modelové kolejiště, kde bude znázorněna nejen železniční část, ale i krajina a silniční doprava, včetně modelů a dalších prvků. Spolu s ním budete moc navštívit řadu prodejců s nabídkou hotových i dalších modelů a hraček. Další z našich partnerů Design mode nabídne nepřebernou škálu originálů od českých designerů a výtvarníků. Pro vaše pobavení se můžete těšit na vystoupení Divadla Dokola a souboru Lokvar. Novoměstská radnice se již tradičně stává místem pro příjemné strávení adventního času pro pozvednutí vaší nálady a vánoční atmosféry ve vašem srdci.

 

NOVOMĚSTSKÝ ADVENT 2022

Kdy: 10. - 11. 12. 2022 od 10:00 do 19:00 hod

Kde: Novoměstská radnice, Karlovo nám 1/23, Praha 2

www.nrpraha.cz 

Vstup zdarma

 

PROGRAM:

Sobota 10. 12. 2022 

  • 11:30 hod Divadlo Lokvar – pohádka Sněhurka – Mázhaus 
  • 14:00 hod pěvecký sbor Osmikvítek – Mázhaus 
  • 14:45 hod pěvecký sbor Rolnička – nádvoří Novoměstské radnice 

Neděle 11. 12. 2022 

  • 11:30 hod Divadlo Šneček – pohádka Zlatovláska – Mázhaus   
  • 13:30 hod pěvecký sbor Rolnička – Mázhaus 
  • 14:15 hod pěvecký sbor Rolnička – nádvoří Novoměstské radnice 
  • 15:15 hod Divadlo Šneček – pohádka Princezna v peklíčku – Mázhaus 
  • 16:30 hod bubnování s Petrem Šušorem – spousta bubnů a spousta radosti – Mázhaus

Přidejte se k události na Facebooku: https://www.facebook.com/events/3350932581901114 

 

Kontakt / produkce:

Václav Beznoska, tel: 725 537 024,  vaclav.beznoska@nrpraha.cz

Zuzana Menhartová, tel: 775 155 830  zuzana.menhartova@nrpraha.cz

 

Partneři akce: Městská část Praha 2, SDV Model, Design Mode

Mediální partner akce: Místní kultura

 

Předvánoční jarmark u nás opět tedy odstartuje kouzlo adventního času a nabídne příjemnou vřelou atmosféru, vánoční zboží, regionální i řemeslné výrobky, hřejivé nápoje, něco na zub i zajímavý program pro celou rodinu a třetí adventní neděle je též posledním dnem, kdy je možné vystoupit na ochoz vyhlídkové věže Novoměstské radnice a užít si překrásný pohled na naší stověžatou matičku Prahu. Věž je otevřena od 10 do 18 hodin a od 12. 12. 2022 bude z bezpečnostních důvodů na zimu uzavřena.

http://www.nrpraha.cz/vez/ 





nahoru


logo Novoměstská radnice